1980 yılında Almanya’nın Köln kentinde Benedikt Taschen tarafından kurulan ünlü sanat kitabı yayıncısı TASCHEN’nin kitapları, EArt Galeri bünyesinde tasarlanan mağazada satışa sunuluyor. İlk defa bir sanat galerisinin içerisinde yer alacak olan TASCHEN markası için özel olarak tasarlanan mağazanın duvarlarındaki desenler sanatçı Ekrem Yalçındağ’ın imzasını taşıyor. Kağıthane’de yer alan mağazada ya

EArt Galeri, Patrick Rubinstein’ın Türkiye temsiliyetini açıklamaktan mutluluk duyar! 1960 yılında Paris’te doğan Patrick Rubenstein, Pop Art ve Op Art’ın çeşitli yönlerini birleştiren yenilikçi kinetik sanatıyla tüm dünyada tanınıyor.

Sanatın büyüleyici dünyasını ALEM Art Weekend'e entegre eden EArt Galeri, 2-11 Haziran tarihlerinde Mandarin Oriental Bodrum Otel’de gerçekleşen ‘Encounter / Karşılaşma ’ sergisi ile, geleneksel galeri mekânının dışına çıkarak, altı çağdaş sanatçısının eserlerini ziyaretçiler ile buluşturdu.

EArt Galeri, Eelco Hilgersom’ın Türkiye temsiliyetini açıklamaktan mutluluk duyar! 1979 yılında Amsterdam’da doğan Eelco Hilgersom , tüm çalışmalarında şekil, renk veya malzemede zıtlıklar arıyor. “Amacım, parçanın zıtlıkları ve karmaşıklığı aracılığıyla gözlemcilere dokunmak ve onları işin içine çekmek.” Sanatçı, bu amaca ulaşmak için farklı teknikler ve malzemeler kullanıyor.

Rebul’un ikonikleşmiş 4 kolonyasının şişeleri ve ambalajları, EArt’ın genç sanatçıları  Ertuğrul Berberoğlu, Burcu Yavuz, Gülçin Aslandoğan ve Seydi Murat Koç’un tasarımlarıyla yeniden yorumlandı. Sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyon ile EArt Galeri, çağdaş sanatın ulaşılabilir ve yorumlanabilir olduğunu geniş kitlelere anlatırken yapıt ve izleyici arasında aktif rol oynamaya devam ediyor. İzleyici